Test header

Mobility meets ICT

Datum 09 oktober 2018
Tijd in de middag
Kosten gratis
Locatie DigiBase gebouw van VolkerWessels, Ravenswade 3 in Nieuwegein
DoelgroepICT- en mobiliteitsprofessionals

*Save the date - inschrijven is nog niet mogelijk*

Agendasetting, met een horizon van 2030.

De wereldbevolking groeit, steden worden steeds voller en door globalisering vervagen grenzen. In de sector mobiliteit & transport zorgt dit voor flinke uitdagingen op het gebied van leefbaarheid, bereikbaarheid en verkeersveiligheid.

Tegelijkertijd zorgt de digitale transformatie voor onverwachte en vernieuwende oplossingen. Denk aan autonoom vervoer, het gebruik van sensoren en data en de inzet van AI (Artificiële intelligentie) voor traffic management.

Met Mobility meets ICT willen we deze twee werelden dichter bij elkaar brengen. Dat doen we samen met het platform NMTM en branchevereniging Nederland ICT. We zijn er gezamenlijk van overtuigd dat de uitdagingen op het gebied van mobiliteit door een slimme inzet van ICT sneller, slimmer en efficiënter kunnen worden opgelost. Op dinsdagmiddag 9 oktober zetten we de eerste stap met een meetup tussen vertegenwoordigers uit de mobiliteits- en ICT-sector.

Voor wie?

  • Mobiliteitsfanaten die geïnteresseerd zijn in wat ICT kan betekenen voor de leefbaarheid, verkeersveiligheid en bereikbaarheid in onze samenleving.
  • Overheden en bedrijven die op tactisch en strategisch niveau meer willen weten over de maatschappelijke uitdagingen binnen het domein mobiliteit.
  • Iedereen die out-of-the-box wil meedenken over de wijze waarop ICT- en mobiliteitsprofessionals deze uitdagingen samen kunnen oppakken.

 logo nmtmlogo nederland ict